Magnetit d.o.o.

Magnetna terapija

Magnetna terapija je naravna metoda zdravljenja z magneti iz vulkanske lave. Imenujejo se Neodimijevi magneti in imajo skoraj 100 let dolgo življenjsko dobo. Toliko časa tudi ne izgubijo svoje magnetne moči! Magnete namestimo na mesto bolečine in kmalu bo ta prenehala. Če pa si želimo dvigniti splošno odpornost, če smo nervozni in v stresu, če nas je strah, potem je najboljše mesto za terapevtski magnet prsni koš. Magnetna terapija je zelo koristna pri raznih alergijah, pri motnjah spanja, pri visokem in nizkem pritisku, pri težavah s ščitnico, pri aritmiji ...tako so poročali uporabniki.

Pomembno je vedeti, da magnetna terapija deluje od znotraj navzven. Deluje tako, da vzpodbudi boljšo prekrvavitev, celice oskrbi s kisikom in hranili v krvi. Po tednu ali dveh nošenja magnetne zapestnice so spremembe v počutju. Ne pozabiti piti vode, saj voda pomaga izločiti strupene snovi iz telesa! Magnetne terapije ne priporočamo ljudem, ki imajo srčni vzpodbujevalec ter nosečnicam.

Imate vprašanje? Najhitrejši odgovor dobite, če pokličete na telefon 031 363 348 ali +386 (5)73 412 81.

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Več o piškotkih si preberite na naši strani Dovoli piškotke Zapri