Magnetit d.o.o.

Diagnostika SENSITIV IMAGO

Sensitiv Imago je naprava, ki jo v tujini uporabljajo v zdravstvene namene in zdravstvenim delavcem omogoča povečanje kakovosti zdravstvene nege, diagnosticiranja in zdravljenja bolezni.

Aparat uporabljajo v zdravstvenih centrih, zdraviliščih, kozmetičnih salonih in drugih holističnih centrih, saj visokotehnološka diagnostična naprava močno poveča obseg storitev in strokovnega znanja. Aparat preuči delovanje celotnega organizma in podaja računalniško točne in hitre odgovore.

Zdravniki in terapevti, ki uporabljajo računalniško diagnostično metodo Sensitiv imago za reševanje problemov, so izrazili visoko zadovoljstvo aparata Sensitiv Imago. Ugotovili so, da ta nova računalniška metoda omogoča hitro in natančno diagnosticiranje težave v človeškem organizmu. Zazna celo manjše motnje, ki se kasneje lahko razvijejo v resne bolezni.

 

Medicinski aparat SENSITIV IMAGO diagnosticira celotno telo ter nam pokaže: 

- Srce in ožilje (stene srca, aorte, arterije, vranica, krvne celice…)
- Želodec in črevesje (požiralnik, želodec, dvanajsternik, tanko in debelo črevo, jetra, žolčnik, žleza slinavka…)
- Živčni sistem (možgani – 5 delov, hrbtenjača, periferno živčevje…)
- Endokrini sistem (hipotalamus, hipofiza, nadledvične žleze, ščitnica in obščitnica, trebušna slinavka, žleza slinavka…)
- Urinalni trakt (ledvica, sečevod, mehur, sečnica…)
- ŽENSKE (maternica, jajčniki, jajcevodi, mlečne žleze…)
- MOŠKI (prostata, testisi, spermiogram…)
- Dihala (nosna votlina, grlo, sapnik, bronhiji, pljučna tkiva, betgavke…)
- Kosti in sklepi  (hrbtenica, ledveni in maternični del, sklepi, kolena in komolci, gležnji, rebra, čeljust, zobje…)
- Vsebnosti in presežki bakterij (candida, heliobacter…)
- Splošno stanje organizma
- Prisotnost škodljivih snovi, virusov, bakterij, parazitov, alergenov
- Pomanjkanje mineralov, vitaminov
- Stanje kislosti in bazičnosti telesa
- Alergije in intolerance (hrana, kemikalije, čistila…)
- Duhovna in čustvena stanja
- Številne druge fizične in psihične težave…


 

Osnovno načelo aparata je osredotočenost in natančnost preiskave motenj v človeškem organizmu in s tem zgodnje odkrivanje resnih zdravstvenih težav.

 

Danes je v vsakem sodobnem zdravstvenem oz. komplementarne centru, diagnostična računalniška metoda obvezen del opreme. Velika prednost je, da aparat človeka obravnava zelo celostno. Diagnostika s Sensitiv Imago aparatom velja kot vodilna v segmentu računalniške diagnostike.


Najnovejši model aparata Sensitiv imago ima CE certifikat v skladu z zahtevami Evropske unije in CE izdajo zdravniškega spričevala, da se lahko uporablja brez dodatnega certificiranja posamezne države v vseh državah EU. CE modeli aparata Sensitiv imago so razviti in narejeni v Nemčiji ter izpopolnjujejo visoke standardne kvalitete, modeli so visoko zanesljivi (več kot 96%). 

 

Zadnje raziskave, izvedene v številnih laboratorijih in centrih v ZDA, Nemčiji, Rusiji in na Japonskem so pokazale, da celice tkiv in organov vsebujejo bioelektrične lastnosti. Te lastnosti se v času bolezenskih procesov hitro in močno spreminjajo. So gorivo za delovanje vseh živih bitij. Elektromagnetna polja vzdržujejo normalno fiziološko stanje celic in jih ob nepravilnostih ponovno postavljajo v ravnovesje.


Vitalni procesi so prikazani na sliki, v znanem elektrokardiogramu. Spremembe celic je mogoče določiti in dešifrirati samo z najnovejšo diagnostično metodo, katero program vsebuje Sensitiv Imago. Je eden od najnovejših medicinskih diagnostičnih metod, ki nam omogoča, da določimo in v obliki diagramov pokažemo že najmanjše spremembe v strukturi človeškega organizma.


Sensitiv Imago temelji na raziskavah elektromagnetnih polj vseh živih bitij.  Vsak patološki proces, vsak njegov povzročitelj, vsak odmik od normalnega celičnega ravnovesja ima svoj, individualni energijski spekter. Celoten proces delovanja je zelo podoben branju črtnih kod v trgovinah. “Črtna koda” je podobna elektromagnetnemu zapisu katerekoli celice v organizmu.


Takšna tehnologija nam daje možnost, da dobimo vse podatke o zdravstvenem stanju bolnika. Vključuje bolnikovo starost, spol, dedno pogojenost in druge zunanje dejavnike, ki vplivajo na delovanje človeškega organizma. Sensitiv Imago poleg drugih funkcij, vsebuje tudi program bioresonance, vendar na popolnoma drugačni globini, kot jih sicer vsebujejo sodobne bioresobnančne naprave. Aparat Sensitiv imago omogoča obnovo in vzpostavitev delovanja celic na popolnoma drugačni ravni.

 

Želite več informacij?

INFORMACIJE IN NAROČANJE:
MAGNETIT, Partizanska cesta 37a, 6210 Sežana;

tel.: 031 363 348, kontakt@magnetit.si

 

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Več o piškotkih si preberite na naši strani Dovoli piškotke Zapri